Den läckra kristdemokraten säger

Caroline Szyber; ”hahah – kul! Å även jag måste säga att på dessa biler är vi lika men det är Birgittas valaffisch för 4 år sedan, då var det många som sa vi var lika på bild, inte så lika idag kanske”

Svar: Snygg, smart och humor. Hur gick det till när du blev kristdemokrat? Vad var det som gick snett?

Men det är okej, vi har alla våra fel och brister.

  1. Vally skriver:

    Inte så snyggt Malin. Lite ovärdigt dig.Vally

  2. Ansi skriver:

    Ja, det undrar jag också:)

  3. Ewa skriver:

    ”Den läckra folkpartisten säger”. Hmmm, jag är så trög! Vem är nu folkpartisten? DU?Tycker allt att du är väl orättvis o elak här, vet en massa kristdemokrater som är just snygga och smarta med humor. Å jag förstår heller inte riktigt att det ev skulle vara bättre att vara en humoristisk och snygg smarting som vill samarbeta med kommunster. Är inte det slöseri med talang, så säg? ;-)

Comments are closed.

LOADING..