Hos Malou

Se champagnefrukosten här

Nu ska jag gå och skrubba toaletterna. Champagnedam och toahora.

 1. Sofie skriver:

  lol, Malin ”mmm, morot! crunch crunch crunch!” :D

 2. Elin skriver:

  Men herregud!! Kan ni lyssna på vad personerna säger i klippet, istället för att fråga Malin?Svar till Maja: Nej, Åsa säger själv i klippet att hon INTE dricker champagne, hon dricker vatten.Svar till Nettan: Swedish match säljer inte cigaretter, bara snus och tuggtobak och ett fåtal cigarrer. LYSSNA!!

 3. Kakan skriver:

  Kul att se dej i bild med prat och allt. Och det är skillnad på att tala och att skriva. Du är precis som alla andra, människa. Lite osäkerhet lyser igenom, precis som hos alla andra. Det finns inga tvärsäkra, det vet jag. Fast jag hade börjat tvivla lite när jag läst din blogg ;) Eller ja… det kanske finns tvärsäkra förresten, men är man det är man rätt osmart, enfaldig och omogen. Och det är INTE du. Du är faktiskt skitbra. Jag håller inte med om allt du tycker, men jag gillar din stil.

 4. Ann-Cha skriver:

  Maja: Åsa sa iofs det första hon gjorde i inslaget att hon inte drack champange utan vatten…Malin: Vad kommer örhängena från? Jättesnygga!

 5. säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då )http://smyckestokig.blogg.se/

Comments are closed.

LOADING..