Lördagskrönika

Läs och njut

  1. Emma skriver:

    Herregud, hur orkar folk…Att du skulle vara avundsjuk och gå hemma i träningsbyxor med dina barn och bli fet.Vart är vi på väg?A l l v a r l i g t.Sitter framför brasan, lyssnar på Silver Thunderbird med Marc Cohn, (för övfrigt värd att lyssna på), chillar med lite rödvin och blir ledsen när jag läser kommentarerna till din lördagskrönika.Människan är ond.Jag begriper inte.Fortsätt skriva fina Malin!Kram

  2. MHz skriver:

    Visst – ”en strippa är en strippa…” men vadå – det är väl inget fel med det?Som du själv skriver: ”Jag älskar verkligen kvinnokroppen, den är så mycket vackrare att vila ögonen på än den vackraste av manskroppar. Mäns kroppar är Jaha? och kvinnors kroppar är Ah!Kvinnans kropp är ett mästerverk och ögongodis, absolut. ” Vi kan stanna där. Du är heterosexuell kvinna – vi heterosexuella män (Och antagligen bi/homosexuella kvinnor) kan nog se ett annat underhållningsvärde i en stripp/burlesk show…”Burlesktruppen försvarar underhållningsformen med att de minsann hänger ut sina celluliter och kroppskomplex” – skriver du vidare. Jag är antagligen inte som de flesta andra killar som det verkar, men jag föredrar kvinnor med ”Skönhetsbrister” enligt dagens normer, framför onaturliga plastbimbos…Ingen kritik mot din krönika, men detta är min åsikt.

  3. Bra! Sex går alltid hem- vågat talat går också hem! Ta fram det väsentliga, i alla artiklar! Sen var bilden snyggare än den du sitter i en kortkort klänning.Ha en väldigt bra dag!

Comments are closed.

LOADING..