Håret

Någon på bloggen skrev: ”Klipp en lång page”

Och det har jag tänkt på i ett par veckor nu.

Jag kan inte gå runt med det här ösregnet på huvudet längre.

Idag klippte jag av tjugofem centimeter hår.

Och jag har försökt ta en bild på resultatet men klippet vill inte låta sig fångas på bild.

Joachim försökte hålla god min men såg ut som om jag klippt av mig tuttarna. 

Vad tycker ni?

IMG_4586.jpg

IMG_4588.jpg

IMG_4602.jpg

 

 1. Feggo skriver:

  fint men osmaklig jämförelse. Det finns dom som fått klippa av brösten, din tönt :(

 2. Jena skriver:

  Snyggt, men du kunde klippt liite till tycker jag, då hade det blivit ännu bättre..;-)

 3. Ragna skriver:

  Män gillar nästan bara långt hår. Så är det. Joachims reaktion är helt normal, han är ju man. Jag tycker att jag är skitsnygg i en helt otrendig mycket uppklippt page. (kanske kallas bob av frisyrsnobbar, vad vet jag) Min man tycker jag ska ha långt hår. Så det slutar oftast med den långa pagen. Men eftersom jag har volym från plattistan och ingen fantasi har jag bara toffs. Så kan det gå när man ska vara alla till lags.Men du är superfin i din långa page. Så det så.

 4. anna skriver:

  Jättefint! Det var på tiden Malin:-)

 5. Kakan skriver:

  Vad vi tycker? Görsnyggt! Jag måste också klippa mej. Nu ska jag sablarimej beställa tid.

Comments are closed.

LOADING..