Glömde Kalasfiten

IMG_4751.jpg

Filippa, Filippa, HM, HM. Trosor och bh vintage Lindex. Hår Therese på Bergfeldts.

 1. Peter skriver:

  Undrar om man skulle skicka in denna bild + en bild på Jennifer Carpenter (Dexters syster, kolla t ex bild 45 av 122 på IMDB) till din gamle kompis Lasse Anrell och hans ”lika som bär” i söndagens sportbladet? Och, får jag tillägga, ni ser bägge bra ut! Ha en bra helg!

 2. Stina skriver:

  Läste snabbt ”Glömde kalasfittan”… Ett litet fredagsskratt med andra ord. :)

 3. Ansi skriver:

  Snyggt!

 4. Maria skriver:

  Gud vad snyggt! Jag har ingen koll på Filippa K, men den senaste tiden har du haft det på dig så jag fått se o jag gillar det! Ser ut som jag kanske åker till Stockholm framöver, för det är väl där man handlar så snygga kjolar?

 5. Vad fin du blev när du klippte dig!

Comments are closed.

LOADING..