Tack tack Christian och Magnus

Vi bytte bänkskivan i köket för ett par dagar sedan eftersom den gått sönder. Och plötsligt i går fungerar inte diskmaskinen. Den är fullproppad, luktar finlandsfärja och senare på kvällen skulle vi ha kalas med mat till tjugofem personer. Medelklasspanik.

Jag ringer Christian och två timmar senare står en sån här

MCSA047146_SMU50M32SK_def.eps.jpeg

i vårt kök. Men ingen rörmokare kommer. Först skulle han komma men sedan kan han inte. Så nu har jag två diskmaskiner och ingen plats att laga mat i köket.

Efter en timme ringer Christian och frågar hur det går.

”Inge bra” gnyr jag.

”Då kommer vi” säger Christian och en timme senare är den gamla diskmaskinen bortmonterad och den nya installerad. Och ytterligare en timme senare kommer en kille och hämtar den gamla diskmaskinen och allt skräp.

Tack tack och tack säger en plattbystad småbarnsmamma som sedan kunde laga mat, baka bröd och bjuda till kalas.

Tack Christan och Magnus. Scheissetack.

IMG_3284.jpg

  1. Maria skriver:

    Fy fan vad bra! Det är service! Perfekt!

  2. Haha.. kan du inte koppla in en diskmaskin ens? :)

  3. linda skriver:

    scheißetack – mitt nya favoritord. det ska jag komma ihåg och säga till så många som möjligt idag. så barnslig är jag. jag gillar din nya frisyr förresten.

Comments are closed.

LOADING..