Dagens krönika

Här

  1. Mathias skriver:

    Hej – detta har inget med din krönika att göra men chansar och frågarFör ngt år sedan länkade du till en hustillverkare som hade husmodeller i ”gammal klassisk stil”fanns bla ett rött/vitt hus med ngt form av ”torn” (förmodligen svindyra)har du möjlighet att länka igen till den tillverkaren? Jag var inte intresserad av att bygga hus då så jag la det inte på minnet. Men nu funderar vi på att bygga ett nytt hus och jag skulle vilja kika på dom modellerna igen

  2. Maria skriver:

    Fy fan vad bra du är, glasklar!

  3. hej..jag har så lite tid just nu ..ska hämta ,köra fixa och sedan till siena på basket match men jag vill gärna skriva några ord om Berlusconi …problemet är inte alls vad han gör i sitt sovrum eller med vem… problemet är inte sex eller hur gammal han är ..Italiens problem är att Berlusconi inte gör det han är vald till att göra – tänka på Italiens problem ..ett land där arbetslöheten bara ökar och ökar ..ett land som inte investerar i forskning , skolan ungdomarna osv..Han belönar sina kvinnliga medhjälpare med att skaffa arbete inom politiken …han fixar jobb till någon som ”kan engelska ” det är hans modell som är problemet han tror sig stå över lagen – värnar inte om Italiens ansikte utomlands…jag är gift med en italiensk man och han har en helt annan syn och värdering av kvinnan som många italienska män men tyvärr tror man fortfarade att Italien är ”pizza ,pasta ,amore och mandolino ”på grund av italiens ansikte utåt …det är tufft att vara kvinna i Italien men var är det inte det …jämnställdheten har långt kvar – jag kan bara hoppas på att debatten inte stannar …karin

Comments are closed.

LOADING..