Dåren Magnus slutade maila

Inte!

Fotbollsfrun presenterar stolt; DÅREN MAGNUS- DEL 3!

”Här kommer del fyra, mina sura lilla ynkliga kvinna.
För att besvara dom andra nötterna som hejar på manshatet så ser vi tydligt att det enbart är kvinnor, komiskt och tragiskt. Och till dom andra kan jag säga att jag arbetar som polis i Göteborg. Något annat ni vill försöka komma med? Vad arbetar malin med då då? Bloggar, vilket underbart misslyckat jobb att sitta och spy ut sig galla om män på nätet. Ännu har du inte vågat stå till svars eller ens vågat säga något om själva artikeln i sig. I ditt senaste svar såg vi att det börjar luckras upp lite med att du skulle få oss att tro att det är en ”SKOJKRÖNIKA” Ser du mig skratta, ser du andra män skratta över att du bespottade varje man? Det är inte mycket men det är där, och det roliga är att du själv vet om det men vågar stå till svars och det är därför du beter dig som en barnrumpa.

DET ÄR MÄN SOM MÖRDAR OCH VÅLDTAR. Nej du min lilla korkade idiot, det är inte bara män som gör det, men tack ännu en gång för att du bevisar vilken manssyn du har.
Jag kan även meddela idioten att det är flera kvinnor som slår män. Det är flera kvinnor som slår barn. Det ökar något oerhört lavinartat med kvinnliga pedofiler etc etc.

Så om vi ska tolka denna artikel längre så skrev du alltså den utifrån manssynen ”DET ÄR MÄN SOM MÖRDAR OCH VÅLDTAR.” Vilket egentligen bevisar min poäng jag vill ha svar på. Du har en urusel manssyn och du skrev det utifrån det. Jag bugar och bockar malin men du är inte mycket till kvinna.

Men men vad ska man förvänta sig av feminister.”

  1. Sara skriver:

    Haha men gud vad är det för fel på den här killen?!

  2. Jag har aldrig i mitt liv kommenterat på en blogg då jag håller mig till att läsa och njuta av andras åsikter men jag tycker det är helt fantastiskt att vi lever i ett land där man får uttrycka sig precis som man vill!Därför vill jag ge DIG Malin massor med cred för att du på ditt eget sätt gör det även om det verkar provocera och locka fram en mängd avvikare (framförallt män) som av någon konstig,fundamental anledning har svårt för att kvinnor ska vara frispråkiga, öppna och oerhört talangfulla när det gäller skrivandets konst! Jag känner dig inte och tar inte för givet att jag gör det bara för att jag läser din blogg – det är ju trots allt ditt jobb även om denne Magnus verkar tro att det är svammel.Personligen tycker jag att du är oerhört talangfull och verkar ha fått skrivandets gåva, för mig är du en idol! Nu till min verkliga kommentar som jag bara inte kunde hålla inne med (som den provokativa obegåvade kvinna jag är(?) Jag håller med Defaultser, hela min utbildning har gått ut på att läsa och nöta psykologi och kriminologi och där är ju männen tyvärr överrepresenterade när det gäller brott och våldsbrott. Varför är en helt annan kontroversiell fråga (och oerhört forskad på) man inte behöver gå in på just nu. Men jag har alltid haft en oerhörd respekt för polisen då min far har en gång varit det och för att det är ett fantastiskt yrke, att det finns poliser som Magnus gör mig faktiskt för djävla upprörd! Överhuvudtaget har jag svårt när människor ska tycka utan att ha fakta klart för sig, man kan tro och hänvisa till erfarenhet men vad fan, en polis? Du är inte bara en vanlig människa, du ska stå för rätt och fel, moral och trygghet..Magnus, fy fan vad besviken jag blir. Skämmes!

  3. har nog inte skrattat så här mycket på länge … ”polis i Göteborg” … Inte konstigt att man tycker att polis är ett jäkla hitte-på-yrke.

  4. Cinna skriver:

    Haha 1 Jag är polispolispotatisgrisHaha 2 kvinnliga poliser ökar lavinartathmhm 1 För att vara en riktig idiot är Magnus en jäkel på att stava rätthmhm 2 Magnus heter Magnus och använder ordet bespottaJag gör en egen liten gärningsmannaprofilMagnus heter Mohammed och är invandrare i andra led. Hans mamma är kuvad och pappan har slagit både Mohammed, hans syskon och mamman. Mohammed vill bli polis och få slå folk med batongen. Mohammed bor i Kalmar och har sett Malin skrida upp på läktaren när hon ska beundra sin Joakim. Mohammed skulle väldigt gärna vilja bli lika beundrad av en kvinna. Nu gick det inte så bra. Då bestämmer han sig för att sätta ned klacken på Malin.Näe nu hittar jag bara på. Men man kan väl få roa sig på en idiots bekostnad.

  5. Jag lär min 9-åriga dotter att män i grupp är farliga. Det är män som våldtar och utnyttjar och slår kvinnor. Knappast tvärtom! Jag lär även min dotter att hjälp kan man få av polisen, men även där finns det idioter och man kan inte helt och fullt lita på dem heller! Och titta, ytterligare en polis som man inte kan lita på! Man får sina fördomar/(lärdomar) bekräftade gång efter annan.

Comments are closed.

LOADING..