Lång jurydag slut

jury.jpg

Lång jurydag slut. Det är så roligt att komma hemifrån och få anledning att byta till rena underkläder.

Tack alla begåvade studenter!

  1. nadia skriver:

    Fotbollsfrun: fortfarande FRUKTAT fagert fruns!!

  2. Maja skriver:

    Heej! Men du, hur sminkar du dig runt ögonen? Ja å nu lät det där som att jag menade typ ”asså shiiiit herregud hur fan sminkar du dig” som att d va fult. Men jag undrar för jag tycker det är så fint. Fint, klassiskt, ser sminkat ut, men inte förmycket. Är du lite mörk runt ögonen naturligt eller lägger du skugga o penna o shit? Snälla svara så gör du en utmattad o trött småbarnsmamma lite gladare, å kanske lite snyggare oxå=) Kram kram!P.S Jag är oxå mörk runt ögonen, tyvärr INTE på ett snyggt sätt.

Comments are closed.

LOADING..