Jag och Joachim Lantz

tittar på Eddie i kväll.

eddieizzard.jpg

Lasse fick vara uppe till nio. Stort misstag. Stort.

Han fick utbrott för ingenting som vore han Mariah Carey. Han blev arg för att godnattpussen hamnade på storas kind och inte munnen, skrek som en trädhoppande apa och pussade om.

Nu sover han. Det tog Mollys julafton och en sekund.

Tjejerna sitter i källaren och tittar på Laputa- slottet i himlen. Nej, nu var den slut. De kommer upp, vill ha nintendo. Joachim säger; Nej, ni ska gå och lägga er, men gör ingen ansats att kliva ur soffan för att borsta deras tänder. Så de vräker ut sig i soffan och undrar varför killen på TV har läppstift.

 

 1. Kakan skriver:

  Slottet i himlen har vi också sett. Här kommer tips på en annan, lite sötare, Japan-tecknad film. Den heter ”Ponyo, på klippan vid havet”. Den är ungefär som en lillasjöjungfrunsaga. Fast lite annorlunda. Vi har pojkar i tioårsåldern som greps av den här sagan och tyckte den var härlig och vacker. (Fast den är inte det minsta cool.) Det gillar jag :)

 2. Kakan skriver:

  Slottet i himlen har vi också sett. Här kommer tips på en annan, lite sötare, Japan-tecknad film. Den heter ”Ponyo, på klippan vid havet”. Den är ungefär som en lillasjöjungfrunsaga. Fast lite annorlunda. Vi har pojkar i tioårsåldern som greps av den här sagan och tyckte den var härlig och vacker. (Fast den är inte det minsta cool.) Det gillar jag :)

 3. ”Ciao” :D

 4. K skriver:

  Och jag tittar på dej och undrar hur du fortfarande orkar skriva varje dag./Ken

 5. åh. eddie ska vara så sjuuukt rolig! läppstiftet är ju pricken över i:et.

Comments are closed.

LOADING..