Jag röstar på Varga

20110219.JPG

Jag röstar på Varga. Puss Sara!

  1. Annika skriver:

    … och jag säger till maken: ”Gud vad Marie Serneholt är lik Malin Wollin!”.Maken: ”Ja, faktiskt.”Åttaåriga dottern: ”Ja, de är jättelika!”Frågan som hänger och dallrar i luften är: Hur vet hon vem du är?!?!?!?! :-)

  2. Inte för att vara petig på nått sätt ….jo förresten är nog ganska petig ändå….men är det bara jag som har påpekat tavlan med det snea tidningsurklippet? Har iofs inte läst kommentarerna på bilderna om någon annan också sett det….men stör det inte er själva?? Jag stör mig och jag bor inte ens i närheten av Kalmar.Finns det kanske en mening bakom detta sneda? En familjeintern tävling om när detta kommer upptäckas och påpekas??Nåja… nu har jag lämnat detta vidare och kan förmodligen börja sova gott om nätterna igen!Puss*

Comments are closed.

LOADING..