Är det bara jag

som skummar igenom texter om Libyen och hela tiden ser Gräddfil när det står Gaddafi?

Och har jag fel eller stod det Khadaffi på Aftonbladets löp i går?

Vad heter gubbdjävelen?

 1. Gräddfil såklart :-)

 2. Vally skriver:

  Humor: Guds leende på jorden.

 3. Fia skriver:

  Ta inte i så du spricker eva. Du säger att du hatar när kvinnor gör sig till våp… Själv har jag svårt för kvinnor som varken har humor eller förstår sig på en gnutta ironi, men jag kallar dem inte för dumma våp för det.Jag har också associerat till ”gräddfil”, och jag vete fan vad gubben heter, men jag anser mig faktiskt vara rätt intelligent ändå. Dock en smula förvirrad och trött då jag har småbarn att ta hand om.

 4. eva skriver:

  det har att göra med förstår du att han talar ett annat språk än svenska. på det språket – som bara skrivs med konsonanter – markerar man vokaler med olika tecken.det innebär förstår du att vi uttalar och stavar hans namn lite olika.bokstäverna g-h-k är samma på det språket. Jag hatar när kvinnor gör sig till våp och avfärdrar politiker med ”gubbjävel” och när de inte kan utläsa ett namn utan tror att det står gräddfil.Gör dig inte spånig: det är du inte och det klär dig inte.Du och dina läsare (till ex Inkongnita) gör er till puttenuttiga småtjejer som intefattarnåt alltså…assåvaheterhannu gubben asså kan han inte bestämma sig assåDu kan bättre än så.

 5. Britt-Marie Mattsson var tvungen att reda ut det på tisdagskvällen i ett pratprogram.

Comments are closed.

LOADING..