Ensam med barnen på…

20110222.JPG

Ensam med barnen på leklandet. Alla andra mammor är kompisar, de kommer i flock. Jag läser ett gammalt nummer av Elle och försöker se ut som om mina vänner kommer när som helst.

 1. Karin skriver:

  Just det précis så känner jag med och ibland stör det mig ibland inte.ATt vara fläckvis socialt inkompetent…och funderingen om det går ut över barnen. Jag har bra en addad klassmamma på FB. help.,?!

 2. Karin skriver:

  Just det précis så känner jag med och ibland stör det mig ibland inte.ATt vara fläckvis socialt inkompetent…och funderingen om det går ut över barnen. Jag har bra en addad klassmamma på FB. help.,?!

 3. Guuu vilka snygga ögonbryn du har!Trevlig helg:-)

 4. Malin skriver:

  Så är det alltid för mig också!

 5. Anna skriver:

  Jag och mina tre hade gärna sällskapat dig!

Comments are closed.

LOADING..