Trött i ett dansande rum

Jag är så trött. Det blir värre för varje dag som går.

Jag misstänker extremt lågt hb och lågt blodtryck. 

Jag är så jäveltrött.

Och varje gång jag reser mig upp snurrar rummet.

Jag vill att någon ringer på dörren och säger Hej, har fröken beställt en väldigt stor rövspruta?

Ja, svarar jag då.

Jag går in i vardagsrummet och lägger mig på magen. Jag drar ner byxorna och blottar ena skinkan. Och så får jag östra Smålands största spruta rakt in i dököttet. Sprutan är fylld av vitaminer, antioxidanter, endorfiner och aloe vera. Jag reser mig upp, rummet står still.

Jag är pigg. Jag mår bra.

 1. aco skriver:

  Tänk om vi kunde dela sorg, då hade det bara blivit lite kvar för dig att bära…Bördan inte blivit lika tung. Du får bara ge dig den tid som du behöver, inte skynda, inte vara stark och duktig. Varma kramar till Dig och DinaAco

 2. Det är inte för inte som det heter sorgeARBETE. Man blir trött, slut, sliten. Det är jävligt, överjävligt, och det måste göras. Om det hjälper dig det allra minsta med en rövspruta så borde du väl kunna få en? KRAM!

 3. Anneli skriver:

  Känner så starkt med dig Malin! Trots att jag egentligen inte känner dig känns det ändå som jag gör just det…känner dig. Var rädd om dig och ring till vårdcentralen, det räcker med ett kort besök för att få reda på om det är något fysiskt man kan åtgärda, eller om det är själen som behöver få vila och stöd. Såklart kan det vara båda orsakerna. Kramar från Anneli (sjuksköterska)

 4. David skriver:

  Malin, vi känner inte varandra men du känns som en människa som är lite envis… och i det här fallet känns det som du borde bli lite mer omtänksamt mot dig själv. Ibland behöver folk hjälp när de förlora ett barn… en läkare att prata med, en bok om hur man vålla sorg, nånting att be om hjälp. Jag hoppas att du mår bättre snart.

 5. Daniel skriver:

  Vet inte vad jag ska säga, jag har inga goda råd. Så jag hoppas bara att det snart ska vända och kännas bättre för dig och din familj.Vi är många som tänker på er och vill er väl.

Comments are closed.

LOADING..