Fredag i går och nu blir det lång helg

som blir ganska ensam.

Joachim åkte till Hällevik klockan 9:30 i morse och kommer hem..jag vet inte riktigt när han kommer hem. Måndag kanske.

Idag tänkte jag att jag skulle ta med mig barnen till leklandet. Jag tänkte den tanken klockan 10 och nu är klockan 13.

Dagen går.

Egentligen skulle jag bara vilja släppa ut dem på gräsmattan och be dem springa fyrtio varv runt huset och sedan sätta dem framför TV:n tills det är läggdags. Men det faller på att vi bor i ett radhus, de skulle genast springa in i en vägg.

I går lagade jag pasta al forno och berättade för Joachim att forno betyder fattig och syftar på att det är billiga ingredienser som man alltid har hemma. Detta var dock inte sant. Pasta al forno betyder Pasta i ugn och jag tycker det är onödigt med fina italienska namn om de ändå bara handlar om var maten tillagas.

I kväll tänker jag göra Hamburgare på spis. Det är svenska och betyder Hamburgare på spis.

Jag köpte förresten aldrig den där parfymen som jag pratade om. Jag köpte en annan. The Beat från Burberry och den passar mig inte alls. Hur jag än gör så luktar jag mogen bankkvinna och allt jag vill är att lukta som en fast tjugoåring som kliver upp ur ett tropiskt bad.

 1. Monica skriver:

  Fina du. Jag lider med dig och hoppas att du får må bättre snart. Men låt det ta den tid det tar, hormoner i kroppen är inte att leka med. Sen en sak till (ska försöka att inte låta som en tjatkärring, men i alla fall): Ska du (orkar du) verkligen vara själv med alla barnen nu när du mår som du gör? Barn distraherar, vilket i o f s är bra, men det är viktigt att du får tid för sig själv också och bara älta igenom allt som har hänt. Var snäll mot dig själv. Styrkekramar till dig!

 2. Emelie skriver:

  Håller med några andra här -Escadas parfymer luktar riktigt gott. Sen kan jag varmt rekommendera Viva la Juicy från Juicy Couture. Man inte bara luktar som en fast tjugoåring, man känner sig som en sådan också när man handlar en parfym som är så uppenbart ”fjortis” :D

 3. Ebba skriver:

  Hej fina Malin. Jag känner dig inte men tänker på allt det jobbiga du är med om. Jag känner med dig efter en liknande situation jag själv varit med om. Det må låta ytligt men att tvätta håret, klippa mig, köpa nya kläder och smink hjälpte mig att känna mig som en människa igen. Jag köpte parfymen Bronze Godess från Estée Lauder. Den är varm som sommaren och värmde mig i kallaste, ledsnaste november. Kram

 4. Ja! Precis som några före mig sagt så är Escadas sommardofter helt jävla otroliga. Prova!

 5. Min favoritparfym är Yvresse från YSL, den doftar inte fast tjugoåring, snarare sexig, mogen kvinna. Vill du verkligen vara tjugo igen???

Comments are closed.

LOADING..