Jag gjorde det

Jag gjorde det, jag tog mig till leklandet själv med fyra barn. Ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för morsan.

20110611.JPG

  1. You go girl! Uppåt och framåt, den enda vägen ut ur det hål du befinner dig i just nu.. Det blir bättre. Håll ut. Kram

  2. Elin skriver:

    Mycket bra Malin, ett steg i taget.

  3. Det märks lång väg att du har ditt jävlar anamma kvar och att du är en sådan som reser dig på nio alltid!!! Det är bara så himla synd att din man pendlar så långt och offrar så mycket, och du ännu mera, och inte får spela en enda sketen minut :-(( Det gör mig verkligen ont. Och jätteförbaskad. Hade jag varit du så hade jag velat veta varför MAIF behandlar honom som de gör; som skit…….Vadå otacksamt. Hur som helst så knäcker inget och ingen dig, det VET jag och det är jag glad för! Ge bort parfymen vetja till någon och köp den andra åt dig för det är du värd tusen gånger om, allra helst nu när du redan får vara själv och klara dig bäst du kan och din man är borta så länge!!! PS Heja på KFF; det hade jag gjort i ditt ställe!

  4. EM skriver:

    Jag vill bara skrva en kommentar till den fruktansvärda människan som skrev om din ”sena mens”. I senaste numret av ”inblick” finns det en krönika om aborter, där sjuksköterskor berättar att foster (barn i mina ögon) som aborteras runt vecka 18, kan ligga i op-skålen och kippa efter andan och gny och kämpar för sitt liv i upp till en timme efter aborten! Sen mens my ass! Jag blir så förbannat ledsen och arg när jag läser en sådan kommentar, illa ment eller ej, SÅ SKRIVER MAN VÄL INTE TILL NÅGON SOM PRECIS FÖRLORAT SITT BARN?!

  5. Hej Malin,jag läser alltid, kommenterar aldrig. Men nu; Ta hand om dig. Det blir bra igen. Och himla bra gjort att åka iväg med barnen.

Comments are closed.

LOADING..