Idag:…

Idag: Fotbollsturnering med lilla. Stora är i simhallen, Lasse på landet och Joachim i Borås. En splittrad familj men ändå inte.

20110612.JPG

 1. Agneta skriver:

  Hej, Agneta igen…. Inte läst din blogg på ett tag, alltså inte hunnit med att du väntade en till liten… Läste nu bara snabbt om parfymen, och då kom jag lika snabbt på att tipsa dig om Victoria S cremerna…. Blev ledsen då jag kommer åter nu för att läsa mera och läser om lilla bebisen ni förlorat. Såå tråkigt. Skickar många kramar till dig…. /A

 2. Träffade Joachim efter matchen, och kollegan Bagarn. Tänk att det gått över 6 år sen Daniel spelade med den! Och ändå är vi bara 25..:) Hoppas jag springer på dig när vi kommer hem i sommar, var länge sen nu. Ta hand om er! Ni finns i våra tankar!!!!

 3. Agneta skriver:

  Hej! Läste att parfymen inte passade… Tipsar dig, om du inte redan prövat, Victoria secrets dofter. Heelt underbara. Jag köper själv från http://www.thumbsupbeauty.se, en undrerbart bra tjej, Therese, som är så himla serviceinriktad. Billigare säkert att ta dirr från USA, men detta är så mkt enklare! Tipsar att gå till den webbshopen, under ”hand &bodycream” och sen på Secret Garden. Dessa dofter får dig att lukta som en godisbit : ) Jag har prövat flera, såå himla bra, och doftar fantastiskt! Lycka till, lovar att du inte blir besviken. Kan tipsa om tex Love Spell, Berry Kiss, Pure Seduction för att nämna några. Fasiken vad långt detta nu blev….Ha det bra! /Agneta i norr.

 4. maria skriver:

  hejsan, det är första gg jag läser din blogg. Läste Graafs blogg och hon hade skrivit att du fått missfall. Jag misste mitt först barn i februari..hade gått 5 månader…så fruktansvärt jobbigt…först fick vi reda på att det var ett missfall och sedan att det berodde på mola (druvbörd) vilket kan ge mig cancer…därför har jag fått gå o lämnat blodprov så att den inte spritt sig som metastaser…detta händer 1 på 1000 graviditeter…det är så oerhört jobbigt..men jag vill skicka dig kraft..jag har inga barn som kan ge mig styrka..men jag har världens bästa kille. Hoppas du får mkt hjälp av vänner osm lyssnar o din kille samt föräldrar…man blir verkligen glad för det man har i livet när ngt sådant händer en…och jag kan lova dig att du kommer att få ut mer av livet än vad du fick innan…så känner jag iaf…man lever fullt ut nu. vill skicka dig stora kramar och att det kommer att bli bättre…inget är givet…vilket är det svåraste samt orättvisetankar ……..skickar energi o kraft til dig

 5. Ewa T skriver:

  Hej. Mammor är såna hjältar. Du är en hjälte. Jag skulle aldrig våga bli med barn, jag har stor respekt för er som fixar det där, ni är så jävla bra. När jag läser det du skriver tänker jag, givetvis, att livet är så skitorättvist ibland så jag blir som arg. Det är inte meningen att det ska vara såhär, det blir fel i själen ju. Tusen varma kramar till dig.

Comments are closed.

LOADING..