Att lyssna sig fördärvad

Jag måste variera mig. Hjärnan blir överhettad. Jag har lyssnat på Veronica Maggio non stop i en vecka.

Jag fick en låtrad från Välkommen in på hjärnan och den gick på repeat när jag låg vaken i natt på grund av magont. Inte den magen, den andra.

I förrgår lyssnade jag på Robyns Tell your girlfriend femton gånger.

Idag är det The Shins New slang. Tio gånger sedan i morse. 

Jag vet inte vad det här beteendet beror på och jag tror heller inte att jag orkar bry mig om det.

 1. Haha, känner igen det där!! Jag e exakt likadan!! Kika gärna in på min blogg om du vill:Tjena Frida,F-n va kul att du och ”hunken” är ett par!! Blev glatt överraskad när jag såg sista avsnittet på tv3.se/play igår… :)Jag har följt BB slaviskt ( haha pinsamt eg med tanke på att jag e 31 men jag står för det ;)) ) och tycker Patrik verkar vara en klok kille! Å eftersom jag gillar dig skarpt, iallafall det jag såg i Bachelorette… ( du verkar grymt skarpt och smart, å dessutom snygg ) så tror jag ni blir ett kanonpar! Lycka till!!Kika gärna in på min blogg om du har lust :)Min blogg handlar om Livet runt 30: Att vara ung kvinna i dagens samhälle med allt vad det innebär, ska man leva ”enligt mallen:skaffa kille, förlova sig, gifta sig, skaffa barn, köpa radhus osv” eller ska man leva sitt egna liv och följa sin inre röst, den behandlar att göra karriär, vara ute i svängen, mode, shopping, psykologi och relationer, psykisk ohälsa, min väg tillbaka från utbrändheten och ett liv fri från ångest ( skriver just nu en bok om det )

 2. Lena skriver:

  Hej MalinVille bara skriva att jag tycker det är skönt att du verkar vara lite gladare efter det som hänt dig. Läser din blogg emellan åt. / Lena

 3. Jonas skriver:

  Måste säga att jag började följa dig, tack vare din kille/man då jag följer Kalmar FF. Men nu följer jag ditt sorgarbete. Och önskar dig mer lycka än vad Jocke gjorde som råddade hela föreningen med sitt mål mot Sylvia.http://www.youtube.com/user/KFF1927#p/a/u/0/XiGDt0Q1Tp8Önskar er all lycka!

 4. Lotta skriver:

  Tycker det inte är konstigt alls. Musik är ett bra sätt att bearbeta känslor på tycker jag, må så vara att man lyssnar på samma om och om igen. Men då finns det ju något i den musiken som talar till dig och hjälper dig i det du går igenom just nu. Kram

 5. Linnea skriver:

  Hur är det med dig Malin, känner du att du mår lite bättre eller är allt fortfarande nattsvart? Tänker på dig (konstigt eg eftersom jag inte alls känner dig, men jag lider ändå med dig). Hoppas du mår bättre snart!

Comments are closed.

LOADING..