Hurra hörde vi

I morse vaknade vi sent, som vanligt, och började genast packa och städa och springa fram och tillbaka mellan rummen utan att få med sig det man skulle hämta.

I med frukost, FORT.

Packa nappar, blöjor, kläder, tvättmedel, tusen trosor, två par strumpor eftersom man hoppas på en fantastisk sommar, sängkläder, schampo för barnhår och schampo för vuxenhår, mjölk som snart går ut, en halv gurka, leksaker och arton tusen andra pryttlar.

Trycka in allt i bilarna och vi kör söderut.

Joachim åt mat i stugan. Mamma och pappa hade kört ner tidigt eftersom pappa fått för sig att vi hade åkt ner på fredagen. Vi åt på Dagmars och tittade på blåvittfans.

Senare på kvällen satt jag i stugan med barnen och hörde Strandvallen explodera.

”Snälla, sillastryparglädje” tänkte jag för mig själv men det var IFK Göteborg som vann med 2-0.

Nåja. Nu ska vi sova trångt och i morgon ska vi..göra sådant man gör när man bor i en stuga.

  1. Efter mycket vankande av och an och noggranna funderingar har jag så äntligen kommit på att dvd-boxar är nog allt bra att ha med sig på en stugsemester! :)Ni kan ha Astrid Lindgren maraton tex. Man kan aldrig få för mycket av lilla Stinas förnumstighet…:)Jag bor inte alls långt ifrån där ni är, och tyvärr så ser himlen riktigt trist svart ut. Så iväg och handla dvd-boxar med dig nu!

  2. Välkommen till Listerlandet; på gott och ont! Hur länge ska ni stanna? Synd att din gube aldrig får spela……….jäkligt taskigt.

  3. hej du i stugan …det låter skönt att komma iväg från vardagen i vardagen ..hoppas att natten och morgonen var skön..- jag vet att det jag kommer att skriva inte passar in samanhanget men jag har känslan av att du kommer att förstå;Jag skulle vilja att du publicerade denna link …en kort film som 300 elever från en Italiensk gymmnasie skola har gjort den är såå bra …jag känner inte denna skola och den ligger inte ens i närheten av där jag bor men i ett land där regeringen gör allt för att förstöra den staliga skolan genom nedskärningar ,där man inte har ens har råd att köpa toapapper till skolorna …man tar med sig tallrikarna hemmifrån ,där man absolut inte får en egen mac data när man börjar varken högstadiet eller gymnasiet…och tillåt mig att säga det många lärare är antika …men många jobbar även i motvind ..har 300 elever lyckats genomföra en video som verkligen är fantastisk ..hela skolan har varit med och jobbat …tack för besväret …kram till dig och din familj …vill du ha sol och värme eller bara byta miljö är du välkommen hem till oss här i ett rätt så outforskat del av Toscana nära Florens…Karinhttp://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D1t_RaxhfpLI%26feature%3Dshare&h=39100

Comments are closed.

LOADING..