Hemmahemmahemmahemmahemmahemmahemma

Här är gudagott att vara. Här är så jefla jefelgott att vara. Jag önskar att alla fick komma hem till mig någon gång och känna hur gott det är att vara här.

För det mesta vill jag öppna korsdrag och blåsa ur innehållet och aldrig se tillbaka. Men efter att ha tillbringat fyra dagar i en stuga till ljudet av SLUTA JÄVELUNGE så är det som att dia änglarnas tuttmjölk att stiga in i vårt hem.

Om en aldrig så liten(eller lång) stund ska jag ta med mig ungarna och åka norrut mot barndomens gård för att fira midsommar som den alltid har sett ut, hör du det mamma?

Joachim är i Stockholm för att spela mot Syrianska. Och han ska spela. Högerback. I måndags spelade Joachim B-lagsmatch mot ett A-lagsbetonat Helsingborg med dussinnamn som Erik Edman, Kristoffer Andersson och Daniel Andersson som tillsammans har spelat elvatusen landslagsmatcher.

Jag skulle kunna säga att det blev 6-0 till Mjällby om det inte vore för det faktum att det blev 6-0 till Helsingborg.

Nu säger jag hej hej i skuggan under ett träd i Kristianstad.

Är det något ni undrar över så kan vi ta det nu.

IMG_2162.jpg

 1. DUM I HUVUDET ELLER??! Vad är det för jävla kommentar?! Man slutar aldrig förvånas, vilka jävla idioter det finns!! DET ÄR FAN FRIVILLIGT ATT LÄSA, YOU IDIOT!!

 2. Anna skriver:

  var du inte väldigt gravid nyss? det syns inte, man undrar om du bara fabulerat allt för att få läsare och sympatier? skulle nämligen inte förvåna mig, inte alls.

 3. malin skriver:

  Borta bra,men hemma bäst! ;-) Önskar dig en trevlig midsommarhelg! :)

 4. David skriver:

  Hoppas at du får en fin Midsommar känsla idag!

 5. Trevlig midsommar på dig!!

Comments are closed.

LOADING..