Hur rör man ödet?

I en svettig slagsmålshög försmäktar vi i denna stuga.

Barnen har ätit så mycket kex att vi snart får blanda insulin i morgonyoghurten. Sådan är sommaren för mammor och pappor. Föräldrar tror att diabetes vet att det är sommar och då går diabetes på semester.

”Jag ska fan lura i dem frukt” sa Joachim listigt och skivade päron och nektarin i glassen. När de lämnade tallrikarna såg det ut som om någon hade diskat frukten som låg orörd kvar.

Jag har varit upptagen med mig själv de senaste dagarna. Jag har badat, solat i spf 30 och läst bok. Jag har inte kommit mig för att blogga.

Där har vi något man inte trodde var möjligt: att man kan vara för självupptagen för att blogga.

På tal om att vara självupptagen så var jag väldigt uppe i mig själv då midsommaraftonen gick över i midsommardagen. Vi satt i min mormors hus, åt snacks och pratade och när jag skriver pratade så menar jag att jag pratade.

På hela dagen hade jag knappt sagt halv sju och när jag fått mina glas vin tog jag igen det med råge.

Det var show! Med en ögonhimlande Joachim på första parkett.

Oh the shame.

Någon hade med sig högtalare och spelade Spotify i bakgrunden. Plötsligt hör jag den där underbara låten med Depeche Mode.

Jag sträcker upp armarna i luften, tar i från toppen av lungspetsarna och skriker:

REACH OUT AND TOUCH ME

Rummet exploderar i ett fyrverkeri av hånskratt.

”Malin, reach out an touch faith sjunger de”

På tal om att vara självupptagen alltså.

IMG_2686.JPG

Reach out and touch me Joachim.

  1. Ha ha. Bra felhörning. Jag skrattade så jag grät när jag förstod att även jag i alla år sjungit fel.

  2. Jag häpnar när jag läser alla negativa och nedlåtande kommentarer måste jag säga här inne. Nog vet väl Malin som är trebarnsmamma själv hur hon ska uppfostra sina barn och äta nyttigt?! Har man inga barn så ska man väl inte uttala sig överhuvudtaget om det?! Och bilden är hur vacker som helst, inget som helst fel på det. Poängen är att du faktiskt kunde släppa LOSS och glömma din sorg för ett litet ögonblick men det tycks tyvärr inte de flesta förstå, det enda de är intresserade av är att komma med en massa pekpinnar. Att sjunga gör att man mår bra, vad 17 spelar det för roll vad man sjunger?!? ATT Malin kunde sjunga är fantastiskt och ska firas och vi borde hurra för henne och hissa henne i luften och ge henne en medalj banne mig! Tala inte om för henne hur hon ska styrketräna och det ena med det andra, skönheten sitter faktiskt i det inre och det har inte Malin några som helst problem med, inte heller den yttre för den delen! Hon skulle aldrig skriva på era bloggar så som ni gör på hennes!

  3. Stackars Eila säger jag bara som dels är tvingad att leva ett fullständigt humorbefriat liv, vilken plåga, och dessutom inte har en susning om vad ett förhållande handlar om!!! Jag förstår inte hur i hela friden man kan skriva något sådant på en blogg som en så fantastisk människa som Malin har, vad ger det dig eg, Eila?!? Man undrar ju om du tillhör någon sekt…….eller är intelligensbefriad också och totalt empatilös! Hur kan man få för sig att skriva något sådant??? Det måste bero på att du själv har ett kolossalt dåligt förhållande som ALDRIG skulle tåla de påfrestningar som Malin och Jocke har fått gå igenom och går igenom! Det är SYND om dig, Eila; stackars människa! Och vet skäms!!!

  4. malin skriver:

    Man har rätt att vara lite För Mycket ibland. Men allt handlar om att bjuda på sig själv. Då är man underhållande. Och det är underhållande, att underhålla andra och därmed oxå sig själv! Fortsätt vara DU. Kram och trevlig helg!

  5. ML skriver:

    Smoothies/milkshakes! Frukt och bär i barnmagar, katchting!

Comments are closed.

LOADING..