Jag vet, förlåt, men bokmässan är

mms_img-1466177022.jpg

Jag vet, förlåt, men bokmässan är GALEN. Men titta på mitt avbockade schema, om 29 timmar är jag tillbaka hos er, då ska vi ha roligt. Kram

 1. Anna skriver:

  Jag gick omkring på mässan i lördags och var alldeles less på alla människor som tyckte att det var nödvändigt att hela tiden gå in i min ryggsäck när jag som av en händelse passerade Piratförlagets monter för minst hundrade gången, och vem blev just då påad av herr Belfrage?Tack för att du gjorde min dag! Det behövs fler fotbollsfruar bland alla Ranelidar…

 2. Malin skriver:

  Fasen. Jag missade dej på mässan. Hade gärna gett dej en stor, varm, kram!Beställer din bok från Adlibris.se istället…Hoppas du haft en härlig helg i Göteborg!

 3. Såg dig på bokmässan idag (söndag) och fick boken signerad, och jag måste bara säga att du verkar lika underbart rak och härlig i verkligheten som i dina bloggar och krönikor. Du har väldigt sunda värderingar och verkar vara en genom-bra person. Undrar också varifrån din underbara gröna klänning kommer ifrån?

 4. Annika skriver:

  Gud, det var svinmkt folk vid bokmässan när jag gick förbi. Älskar eg bokmässan men kunde inte förmå mig att gå in. Man kan tro att man gjort ett sånt där ”Om man samlar hela världens befolkning så skulle de få plats på Gotland”expriment. Men de får inte plats i Gothia Towers. Nu vet vi det. Även om det var ett bra försök.För mig är bokmässan ett expriment i sig hur länge man står ut med att alltid befinna sig i närheten av någons armhåla eller munhåla.

 5. Men tack för idag! Lyssnat på dig och fått min bok signerad. Hoppas pennan användes flitigt:-)

Comments are closed.

LOADING..