Mer om posterboy

”Vet du Malin, det är nog precis tvärtom. Det finns inga partier som ”springer röven av sig” (vad är det för jävla uttryck egentligen) utan det finns inget intresse av honom över huvud taget. Han har redan fått avslag hos Moderaterna och vem skall då värva honom så att det blir något parlamentariskt utslag?
Jag tycker att du skall skriva om dina barn. Det gör du superjättebra. Jag tycker att du skall strunta i politiken, den behärskar du inte”

Svar: Vet du Eva, jag tycker att du ska dricka ett glas smartjuice för du är jättebra på att flika in lite beröm men du behärskar inte sarkasm.

Ingen skulle petza på Petzäll med en herpessmittad drinkpinne ens om hans pappa hette Fett Partistödsson.

 1. sofie skriver:

  HAHAHAHAHA. snälla eva, vem är du? hur kan du hävda att malin inte var ironisk efter att du GJORT BORT DIG så?

 2. H skriver:

  politikanalytiker?åh, du läser statsvetenskap på distans från mittuniversitetet i mogen ålder.gulligt!

 3. eva skriver:

  Inte det minsta bortgjord. Eftersom jag jobbar med politik har jag andra prefereneser än sånt strunt. Malin skrev ett skitinlägg, dumt, korkat och oinsatt. Men hon trodde att hon var rolig. Nu har hon naturligtvis fått eldunderstöd av hela klanen och vips skriver alla att jag inte föstår ironi. Problemet är bara att inlägget inte var ironiskt (det kanske var menat så men det var det inte) – det vara bara korkat.Som sagt, Malin och dina likar är inga politikanalytiker. Till det krävs helt andra kompetenser. Låt bli politiken (gäller även de tidigar enfaldigheterna om Khadaffi) och skriv om din barn, det gör du helt lysande.

 4. Eva B skriver:

  HAHA guud en så underbar kommentar!! fortsätt och skriv precis som du gör, helt underbart. Skall köpa din bok som jag tror kommer göra underver i höstmörkret :-)Kram

 5. Det verkar som du har gått och skaffat dig några troll http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet) . Jag har HÖRT om folk som inte helt greppar sakasm (helt seriöst, det fattas i hjärnan, men dom är lika smart och osmarta som all andra), men jag vettefan om så är fallet hä. Jag tror det är ett troll, och ett till uppenbarar sig i denna kommentarstråd.

Comments are closed.

LOADING..