Nu blir det huggsexa!

petzäll.jpg

William Petzäll lämnar SD och är därmed inte längre bara en vilde utan en politisk sådan.

”Jag är intresserad av att samtala med alla partier i riksdagen där det finns gemensamma nämnare för min hjärtefråga” säger William som alltså är en 23-årig föredetta Sverigedemokrat med återkommande missbrukarproblem.

Till de partier som nu springer röven av sig för att värva William vill jag bara säga:

TA DET LUGNT, BILDA KÖ, BESINNA ER, ALLA SKA FÅ SIN CHANS, MÅ BÄSTE MAN VINNA.

 1. ”Ok men problemet är att om man skall vara ironisk måste man syfta någonstans. Man måste vilja något. Man måste ha något att säga. Och man måste göra der rappt och roligt.Tramset, eller okunnigheten, om Petzäll lyckas inte uppnå någonting. Det visar bara en total brist på insikt.”Men Eva, eftersom poängen med hennes inlägg var i princip exakt samma sak som du skrev i din första kommentar – betyder det att DIN kommentar också visar ”total brist på insikt”?Och då var ändå Fotbollsfruns inlägg bra mycket rappare och roligare än din ‘jag förstår inte sarkasm’-kommentar. :)

 2. Anna skriver:

  Elin: You just made MY day ;) Hahahahaha, älskar din kommentar!

 3. Angie skriver:

  @Elin: Älskar din kommentar!

 4. Elin skriver:

  eva: You just made my day! (Det är engelska, och betyder att din dumhet just gjorde den här dagen värd att leva, att jag kommer bära med mej din kommentar i min bröstficka och varje gång den här dagen känns ett uns trist och tråkig ska jag plocka fram din kommentar och skratta högt högt högt, så kommer livet kännas som en dans igen! Tack!)

 5. ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha sjukt roligt!

Comments are closed.

LOADING..