Sannas smak

”Boktips!
Sträckläste just ”Malin från Skaftnäs”. Skrattade så jag grät!”

Svar: Åh. Boken finns alltså tillexempel här och om ni har läst den så får ni gärna betygsätta.

 1. Carin skriver:

  Nu har jag beställt. Är mycket förväntansfull!

 2. Elle skriver:

  Och vårat släktnamn är Skaftnäs/Skaftnes. :)

 3. Emelie skriver:

  Boken lästes ut på tre dagar, älskar den! Synd bara att man är lite efter och missade bokmässan i helgen hade varit kul att få träffat dig och fått en liten kråka i boken:-)

 4. Jag köpte och fick den signerad på bokmässan! Och jag ömsom läser många avsnitt i rad och ömsom försöker hålla den ifrån mig – jag vill båda äta kakan och ha den kvar… Och det är en BRUTALT god kaka!

 5. Jossan skriver:

  Alltså nu är jag trött på att läsa alla toppbetyg om din bok. Jag kan inte få tag på den eftersom att jag bor i USA! Detta är en aning tröttsamt och lite halv frustrerande. För jag menar, det är ju inte så att man blir supersugen på att läsa den med tanke på vad alla skriver…

Comments are closed.

LOADING..