Till lilla mamma från Malin och Elin

 

 

IMG_9310.jpg

Elin och jag anlände till Göteborg klockan 12. Klockan 13 såg det ut så här på vårt rum.

”Hur i helvete lyckades vi med det här?”

Vi funderade över det en försvinnande liten stund.

”Nu skulle mamma vara här” sa vi och skrattade. Så här skrattade vi: HAHAHAHA

”Vilken tur att mamma aldrig kommer se det här” sa Elin och glömde att jag har en blogg.

Vi gjorde vårt bästa mamma. Synd att en liten gris inte trippade in och bäddade sängarna åt oss.

  1. Helene skriver:

    Hahaha vad er lilla söta mamma får utstå…:-)

  2. Linn skriver:

    Hej!Säger som många andra…detta är första gången jag kommenterar, men det ÄR faktiskt det =) För det här med bäddningen, vad är grejen med våra mammor egentligen? Jag är 30 år och har två yngre syskon och det var så djävulskt viktigt att vi bäddade våra sängar när vi växte upp. Även i sommarstugan där vi tre syskon sov på sjöbodsvinden. Ingen förutom vi tre såg dessa sängar, men oj så viktigt det var att vi bäddade…VARJE DAG!!! Jag kommer aldrig att förstå varför det var så viktigt. Nu när jag själv bor i hus och har sovrummet på övervåningen så kan jag räkna på en hand dom gånger jag bäddat =) Och det där med grisarna – dom bäddar ju när dom ska lägga sig INTE när dom vaknat ;)Tusen tack för dina toppenbloggar!

  3. Lena skriver:

    Inte bara barnen alltså som bidrar till att det är stökigt hemma ;)Skönt att se att det inte bara är jag.

  4. Så synd att storasyster som har huvudansvaret för ordningen inte behöver barnvaktshjälp längreHAHAHA

Comments are closed.

LOADING..