Den boken.

Jag köpte den. Vi satte oss på tåget och innan vi stannat i Borås hade både jag och Elin läst ut den.

Vi skrattade och kände värmen i hjärtat. Vi längtade efter mamma. Vi kände igen oss. Vi förstod den.

Vi älskade den

Hon som har skapat den finns här

vi håller på.jpg

  1. Annika skriver:

    Skall köpa den boken omgående. Tack för tipset.

  2. Elin skriver:

    Hej Malin! Var inne på adlibris och skulle beställa din bok men blev besviken att den bara fanns som e-bok och danskt band. e-bok liksom… vill ju läsa den som man gjorde på den gamla goda tiden…Och danska är verkligen inget jag behärskar!!! Typiskt tänkte jag och beklagade mig till min väninna som tur e är mer akademisk än vad jag e.Så nu ska jag gå in och beställa mitt danska band från skaftnäs!

  3. Pia skriver:

    Malin, jag måste bara få säga hur mycket jag tyckte om din bok! Jag fullkomligt älskade den och önskar att den inte tagit slut! Hoppas att du har krönikor så att det räcker till fler böcker!Kramar från Oskarshamn

  4. tack för tipset!! Bokade direkt en till min 11-åriga dotter!o tack för din underbart roliga o stimulerande blogg!Läser den varje dag! TACK & kram!

Comments are closed.

LOADING..