Eva och ironin

”Inte det minsta bortgjord. Eftersom jag jobbar med politik har jag andra prefereneser än sånt strunt. Malin skrev ett skitinlägg, dumt, korkat och oinsatt. Men hon trodde att hon var rolig. Nu har hon naturligtvis fått eldunderstöd av hela klanen och vips skriver alla att jag inte föstår ironi. Problemet är bara att inlägget inte var ironiskt (det kanske var menat så men det var det inte) – det vara bara korkat.
Som sagt, Malin och dina likar är inga politikanalytiker. Till det krävs helt andra kompetenser. Låt bli politiken (gäller även de tidigar enfaldigheterna om Khadaffi) och skriv om din barn, det gör du helt lysande”

Svar: Söta Eva. Det är inte du som bestämmer om du är bortgjord eller inte. Vidare så avgör inte du vad som är ironi. Ironi fungerar som så att jag skriver något och menar något annat och vad jag menade, det avgör JAG.

Jag och mina läsare har kommit överens om att du gjorde bort dig eftersom du på allvar trodde att jag menade att William skulle drunkna i erbjudanden.

Du gjorde bort dig Eva och det får du leva med.

 1. @ganska vanligNu vet jag ju inte vem denna Eva är, så jag förstår inte vad detta handlar om. Halkar in på Malins blogg då och då. För det mesta blir jag irriterad över bloggens beskäftiga ton – därför följer jag den inte. Är det inte just det där som Malin Wollin står för? Våga stå för din rätt att ”diska och ta hand om man och barn”. ”Låt inga feminister komma och babbla om lika villkor och sådan smörja”. De som väljer att leva på annat sätt brukar ju få höra vilka dåliga föräldrar de är – om de är kvinnor alltså. Om sedan mannen väljer bort barnen för sin egen karriär, är de inga dåliga pappis. Politik ska så klart alla som vill få ägna sig åt. Det är iallafall en föresats inom demokratin. Vad menar ni med att man inte får bråka med Malin? Är det ok att ha andra värderingar, eller är det inte det?

 2. Frågan är bara om Eva är släkt med mig….eller kan man vara så dum på riktigt?

 3. sandra skriver:

  Hahah det är väldigt kul, även om jag kanske tycker att Eva mer missförstod än gjorde bort sig. Fast i senare skede gjorde hon klart bort sig haha.

 4. Mirka skriver:

  Hahaha! Härtligt att få sätta på datorn och läsa nåt så roligt denna dag:) Kanske är Eva extra ironisk med det hon skriver. Vem vet. Kan man hoppas i alla fall. Haha:)

 5. AnnaNym skriver:

  Det var en sak till förresten, Frida – ”Liten tanthund” HAHAHAHA!!!!Kanske en ras som bara politiker får ha, därför vi i pöbeln inte har hört om den innan?

Comments are closed.

LOADING..