Mat

Lasse står på trappan naken. Han säger att det är mörkt.

I ugnen står en pasta al forno som jag inte brukar göra den, men quornfärs.

Det är mycket nu, beslut som ska tas. Av mig ska de tas.

Helst vill jag bara ligga i sängen, läsa Einsteins fru och äta marabou frukt och nötter.

Jag ska ta itu med det som göras ska. I morgon. Nu ska äta middag med resten av familjen som ramlar in från handboll i Kalmar och fotboll i Hällevik.

Och klockan 21 blir det Lyxfällan. Till detta en stor kopp Sex on the beach som alltså är ett te och inte en fritidsaktivitet eller ens en drink.

  1. Linda skriver:

    Det låter som ett strävt, kallt och obekvämt te…=)

  2. Din bok är underbar! Ville bara säga det.

  3. Det där téet lät som något denna kvinna skulle behöva ikväll. Idag är det 12-årsdagen. För 12 år sedan födde jag ett barn som aldrig fick se solen. I vecka 41+1.Trodde inte att det skulle slå så hårt, såhär efter 12 år. Men, tydligen.En känslomässig upp å nedåt färd mitt i all vardag.Imorgon ska solen komma tillbaka. Har bestämt det.Kram fina du!

Comments are closed.

LOADING..