SKÅL KÄRA VÄNNER OCH EVA!

mms_img-1187537936.jpg

SKÅL KÄRA VÄNNER OCH EVA!

 1. lin skriver:

  Du är snygg, duktig och rolig! Tänkte bara nämna det! Det är ju skönt att höra ibland :) kram lin

 2. Tack så jättemycket för boken, finaste Malin! Den är underbar! Grattis till tolfteplatsen, även omjag nu personligen inte bidrog till den. =)

 3. Vill ta chansen att be alla som vill och kan att ta del av mitt senaste blogginlägg. Den 15:e Oktober arrangeras BOOB Market på Vaksala Torg i Uppsala, till förmån för bröstcancerfonden. Tillsammans kan vi göra skillnad!Kram!

 4. Annika skriver:

  Kom just på en sak. Tänk om vi är ägda allihop. Tänk om Eva var dubbelironisk. Det är ju eg det ultimata formen av humor. Så nu sitter hon och garvar åt att ingen fattade HENNES ironi. Visst vore det fantastiskt? Då är hon min idol.Eva: Jag ger dig här en möjlighet att komma undan med hedern i behåll. Ta den!

 5. Annika skriver:

  Skål för ironin och för dem som inte förstår. skål skål

Comments are closed.

LOADING..