Lite grejer

som jag tänkt på sedan jag vaknade.

oliver.jpg

Att Halle Berrys kille en gång läste att man ser snygg och sexig ut om man kisar. Och sedan tog han det too far.

tampong.jpg

Att jag först trodde att de här var en tampong.

minstagrodan.jpg

Att det här är vår vän Paedophryne Amanuensis och hon är världens minsta däggdjur. Med sina sju millimeter petar hon ner den åtta millimeter stora fisk från Indonesien som tidigare innehade rekordet. (Jag skriver innehade och tänker sedan: Så kan det väl inte heta? Innehade? Men om jag böjer inneha så blir det innehade så jag låter det stå kvar. Det så att säga kvarstådde)

Hur som helst. Jag tänker: vem bryr sig om att de nu har hittat ett däggdjur som är lika liten som Silvio Berlusconis penis? Och vadå petat ner en fisk? Sedan när är en fisk ett däggdjur? Jag blir frustrerad.

Uppdatering på grund av uppmärksam läsare: Det är alltså inte världens minsta däggdjur, det är världens minsta ryggradsdjur.

göranpersson.jpg

Att det är lite irriterande att Göran Persson gick ut i P1 i morse och berättade att han tycker att vi ska gå med i den ”europeiska finanspolitska pakten”. Jag tänker: är det inte bättre att du går tillbaka till att äta smör och mästra kvinnor Göran?

Ja, det här är vad jag har tänkt på så här långt. Vad tänker ni på?

  1. ”Äta smör och mästra kvinnor” ha ha

  2. Vem faen tittar på Halle Berry´s karl så länge hon är med på bilden. Hon är fantastiskt vacker!

  3. Ylva skriver:

    Jag skrattar så att jag nästan kvävs!

  4. Jossa. skriver:

    Jag undrar hur många tischor de får i Biggest Looser? Eller tvättar de den på kvällen? Och vem gör det i så fall? Jag undrar också varför de hade en tjock läkare med rökröst som undersökte deltagarna? How inspiring. Not!

Comments are closed.

LOADING..