Soundtrack of the dagjävel

Jag blir blixtinkallad att skriva en krönika apropå att en innebandytränare bett sina spelare ”riva sönder Petras kläder” och what not.

Jag skriver, kryddar extra, skickar och

 1. Heja dig Malin! Det var en krönika som hete duga.Tänk vad alla blir provocerade och att många har så fina kommentarer!!!!Skönt för dessa att du finns så de har någon att få ut sina aggressioner på.Fatta vad denna tränare har sagt till ungdomarna istället, reagera på det istället för att grina er sönder och samman på Malin. VEM har gjort vad?Marianne

 2. Sofie skriver:

  Ni som skriver att denna killen faktiskt lägger ner massor av gratis tid på killarna i laget. Vad har det med saken att göra?! Denna killen, som jag är väl bekant med vem det är, är en innebandytränare, precis som alla vi andra innebandytränare. Vi får sällan betalt, vi gör det för att det är så förbannat roligt. Men, såklart, bara för att vi gör det gratis får vi göra vad vi vill då eller?! Och om vi hade fått betalt hade situationen varit annorlunda?! Han är säkert jättebra på många saker (träna tjejer och damlag är dock inte hans starka sida, nu kan jag kanske förstå varför…), men det försvarar inte vad han gjorde i denna situationen!Självklart är det oturligt att han har tappat förståndet och gjort något sånt här, men det är fan inte okej bara för att han är ung (han är gott och väl vuxen!) och gör det gratis.ALLA ledare inom idrotten har en skyldighet, att lära barnen och ungdomarna vad som är rätt och fel. Och detta var FEL, oavsett om du som ledare är tjej, kille, gammal eller ung, gratis eller betald!

 3. Kicki skriver:

  Lena, jag skulle vilja säga DU är värst. Med ditt språkbruk är jag inte förvånad du stödjer tränaren. Men det är faktiskt attityden till unga tjejer allt handlar om och jag är jätteglad jag inte är en tonårstjej som bor på en ort där man stödjer en tränare som beter sig så här. Hade ni även tyckt det varit ok om det varit en lärare?

 4. Carina skriver:

  Bra Malin. Hade min tonårsson haft den tränaren så hade han fått en spark i arselet och sonen hade bytt klubb om dom inte hade tagit bort tränaren.

 5. Malin – du skriver så sjukt dåligt. Läste krönikan och fattar inte att aftonbladet betalar dig för detta skräp. idiotiskt skrivet, raka fittan o gå o dra nått gammalt över dig, jäkla rugguggla.

Comments are closed.

LOADING..