Inloggningen har legat nere

och jag har ingen lust att skriva.

Djup och infekterad olust på grund av dårar.

Om någon kommer hit så dödar jag. Det gör jag. Jag dödar och sedan tänder jag eld.

 1. Berit skriver:

  Ge inte upp! Vi är många fler som uppskattar dig och ditt ibland ironiska sätt att skriva. Om folk inte fattar så är de dem det är fel på. Energitjuvar är vad de är Ska hållas kort!

 2. Har aldrig kommenterat i din blogg (eller i någon annan heller för den delen). Älskar din blogg och följer den slaviskt. Antar att idioterna som nu får dig ur balans känner sig hotade av din frispråkighet (och de är säkert inte så lite avundsjuka heller).Jag fullständigt älskar din frispråkighet, humor, ironi och klarsynthet (grumlas väl ibland men vems gör inte det.) Listan på dina goda egenskaper skulle kunnas göra mycket längre.Hoppas du finner styrkan att återkomma snart.Oavsett önskar jag dig och din familj all lycka.Niklas

 3. Vad händer?? Är det idioter som hotar och jävlas? Största kramen till dig och jag önskar att man kunde mota bort dem med tankekraft!!

 4. Katrin skriver:

  Men vi saknar dig ju!

 5. Elin skriver:

  Usch – säger som Alva i Madicken: Vad i allsin dar är det som har hänt??

Comments are closed.

LOADING..