Jag

kommer inte skriva vad rädslan handlade om. Aldrig att jag ger dem det. Aldrig.

Men som sagt, kommer det hit någon så skjuter jag med min Tommy gun. Det är alltså jag som do you med min Tommy gun, inte tvärtom.

Det är så mycket jag har tänkt på.

Som att en kille ringde in till Ring P1 i förrgår och var efterbliven (lägg av, någon ringde in och betedde sig efterblivet i Ring P1? Nu har vi hört allt!)

Han tyckte inte att det var synd om Juholt ett enda dugg eftersom han ju ”ändå får en massa pengar”. Har ni hört så stört? Man ger sig inte in i politiken för att tjäna pengar. Man gör det därför att man är engagerad och vill förändra samhället, göra det bättre. Det heter hela tiden att makten är besatta av pengar. Kanske det. Men folket är mer besatta. Puckot som ringde in visade ju vad som var viktigt för honom: Så länge man har pengar så finns det ingen anledning att vara ledsen. Lycka till att bota ögoncancern med en tusenlapp, lycka till med att rusa i en hundrings famn och söka tröst. Lycka till med det, din imbecill.

Jag framhärdar att Håkan Juholt aldrig fick en chans.

Jag har också tänkt på den nya studien som visar att två glas vin i veckan ökar risken för missfall med femtio procent. Men fortsätt smutta på vinet för all del alla härliga liberala mammor, vi vill ju inte att moderskapet ska vara ett fängelse, eller hur?

 1. Ulrika skriver:

  Min första tanke när jag läser ditt inlägg är att SLUTA. Jag fick ont i magen av tanken att något hemskt ska hända dig,eller din familj.Jag älskar att läsa allt du skriver,men gör det i den andra bloggen då. Jag vet att man inte ska låta sig tystas,men har det ett för högt pris så är det ju inte värt det.Var rädd om dig!

 2. Ansi skriver:

  Tycker att det där för dj…..igt med alla dessa nollor till män som 1. Absolut måste läsa din blogg även om sånt är frivilligt2. Idas gå in här och kommenteraJag har bara ett tips – läs inte bloggar ni blir så upprörda över så att ni hotar och skriver sexistiska kommentarer!Jag har ett tips till – sök hjälp! Ni är sjuka i huvudet!

 3. Anneli skriver:

  Två glas vi i veckan är två glas vin för mycket om man är gravid. Det visste vi ju innan studien, men det var skönt att få det bekräftat. Samma regel gäller även ammande mammor tycker jag. Barnet kan ju inte själv välja till eller från alkoholen!

 4. anna skriver:

  Jag hoppas att du har polisanmält vad det var som gjorde dig så rädd om det var ett hot du fick. Det finns så många idioter därute. STOR kram till dig!

 5. Tina skriver:

  Hej Malin!Det finns så jäkla många dårar, ordet är vapnet för deras pissiga frustration…men än så länge är ordet fritt, ditt också :0).. och så länge normala människor skriver, delar sina åsikter så finns det hopp…fortsätt skriv Malin …häng ut dem, så kan vi andra få spotta på dem…massor av kramar

Comments are closed.

LOADING..