Jag klarar av det mesta

av fitta, hora, jävla idiot, du borde dö, du skall avrättas och så vidare.

Men jag klarar inte av att bli rädd på riktigt.

I går satt jag och funderade på om det är värt det och jag kom fram till att det inte är det.

Det är inte värt det. Inte känslomässigt och absolut inte ekonomiskt. Om man skulle räkna ut en timpenning på den här bloggen skulle ersättningen ligga på tjugo kronor i timmen.

Det är inte värt det. Det är inte värt det.

Men jag fortsätter ändå eftersom jag är en idiot.

Inte en idiot som borde avrättas kanske men en idiot likafullt.

 1. Becca skriver:

  Människor (eller i alla fall någon form av avkomma) som inte har annat för sig än att skriva nedlåtande saker bör man ej lyssna på. Givetvis så gör man det ändå, tyvärr. Är det så att man råkar ha en egen åsikt så får man skit för det. Har man dessutom flera åsikter så får man ännu mer skit. Det säger dessto mer om de som skriver ondskefulla saker. Så vill du fortsätta gör det. Var bara dig själv och det är väl det du är?

 2. Om du slutar blogga/skriva så kommer jag att gråta blod! Men det är kanske för mycket att begära att du fortsätter för min skull- speciellt under hot! Men kom ihåg Malin, du har en hel fucking armé bakom dig som är beredda att kriga om så behövs!

 3. Lindah skriver:

  Jag är glad för att just Du förgyller min vardag. Att Du är stark och får oss andra att orka med denna ibland tråkiga vardag. Tack för att du delar med dig av allt det roliga samt allt det jobbiga… Du är som jag önskar att jag vore!

 4. Emma skriver:

  Men man kan (eller kan kan man ju..) låta andra människor diktera vilkoren för ens liv! Men jag förstår dig om du skulle känna för att lägga ner, herregud man är ju bara en stackars människa.Blir iaf jätteglad om du fortsätter! Håller inte med dig om allt (jisses det vore väl trist) men du för intressanta resonemang och skriver om roliga saker man blir glad av också.Kram!

 5. Maria skriver:

  Nej, du är ingen idiot, du är fantastisk. Varje dag, helt tiden.

Comments are closed.

LOADING..