NI MÅSTE!!

Jag har skrivit om Kalle Linds böcker förut, här.

Nu läser jag tredje delen i trilogin och NI MÅSTE LÄSA!

Jättejättejätteroligt, garanterat.

LOVAR.

människor som har haft fel.jpg

  1. Asså, du har ju mycket bra att säga/skriva och ofta sååå rätt men här är du helt fel ute. Läst en av Lind (om dem det är synd om) och det var en av de tråkigaste böcker jag läst! Tvingade mig att läsa igenom hela, med tanken att det kan ju bli bättre… Men icke. Krystade historier om ”kändisar”, kanske 2-3 st anekdoter som var roliga. Näru, dem kan man hoppa över. Tacka vet jag ”Malin från Skaftnäs”, den är jättejättejätterolig. LOVAR. :-)

  2. Asså, du har ju mycket bra att säga/skriva och ofta sååå rätt men här är du helt fel ute. Läst en av Lind (om dem det är synd om) och det var en av de tråkigaste böcker jag läst! Tvingade mig att läsa igenom hela, med tanken att det kan ju bli bättre… Men icke. Krystade historier om ”kändisar”, kanske 2-3 st anekdoter som var roliga. Näru, dem kan man hoppa över. Tacka vet jag ”Malin från Skaftnäs”, den är jättejättejätterolig. LOVAR. :-)

  3. Tack för tipsetkastade mig ut på adlibris och beställde alla 3hur har jag kunnat missalängtar till paketet finns att hämta

  4. Jag tror jag googlar på ”koppling mellan Fotbollsfrun och Kalle Lind” innan jag köper ett exemplar

Comments are closed.

LOADING..