Snacka med Fredfeldt

Ni vet väl att ni kan ringa till statsministern i direktsänd radio just nu?

Ring!

08-22 45 00

Hälsa från mig.

  1. Linda skriver:

    Såg honom i reprisen av Hellenius hörna. Han är rätt go faktiskt… Skrattade högt flera gånger. Gillar inte politiken, men mannen är kul.

  2. Malin, du är ju en väldigt vettig människa som faktiskt klarar av att tänka resonabelt.. Så därför tänkte jag be om lite hjälp! Det är så att jag väntar mitt första barn, och jag vet att jag nångång för ganska längesen läst en lista som du gjort över prylar & kläder som man kan tänkas behöva innan knodden är ute. MEN, hur jag än söker så kan jag inte hitta den. Kommer du ihåg, och vet vilken jag menar? Går det att skaka fram den där listan igen tro? Har kollat på andras listor men jag tycker de låter så fruktansvärt överdrivna..

  3. Hej Malin!Vi är två tjejer från Kalmar som vill tipsa om vår webbshop http://www.trendelva.se där du kan hitta trendiga handtillverkade smycken, ta en kik vettja!Kram Annie & Josefine.

Comments are closed.

LOADING..