Glömde bilden

NI MÅSTE!!

IMG_5692.JPG

Per säger: ”Jag tror jag googlar på ”koppling mellan Fotbollsfrun och Kalle Lind” innan jag köper ett exemplar”

Ni är så misstänksamma! Det finns ingen koppling. Tyvärr.

Den enda kopplingen är att jag, närhelst jag bloggar om Kalles böcker, skickar ett insmickrande meddelande till honom på facebook(jag har inte ens vågat vänförfråga honom) där jag bifogar länk till inlägget och beter mig som ett fjäskande fån.

Jag råkar tycka att Kalle är ett geni.

Det är hela sanningen min käre Per.

  1. Sofia skriver:

    Andreas: Vilken tjej rakar låren?? Det är ju bara fjun där…Vi har tillräckligt mycket områden att raka som det är, vad har ni? Ansiktet lite då och då?

  2. jag tror du missat att raka benen. Inte för att det gör något, du är otroligt vacker!

  3. Och för övrigt gav min googling inga familjnära kopplingar

  4. Ok vad bra. Då går jag och köper. För jag litar 100% på ditt sinne för humor!!!

  5. H skriver:

    Jag litar på dig Malin. Jag misstänker att vi har samma sorts humor. Jag skrattar ju liksom ofta åt roliga saker som du skriver. Så nu har jag beställd de två första av böckerna om människor. Den tredje får vänta till den finns som pocket eftersom att jag är en hemskt fattig student.

Comments are closed.

LOADING..