Det här hände idag. På riktigt.

Idag åt jag lunch tillsammans med Jasmina. Vi fick ett litet inklämt bord för två eftersom det redan klockan 11:50 var fullsatt. Varför då?

Jo mina vänner, Moderaterna i Kalmar hade bokat ett långbord i mitten av matsalen. Det var väldigt desperat och genomskinligt det hela. HEJHEJ HÄR SITTER VI I MODERATERNA OCH VI ÄR ÖV-ER-ENS. VI ÄLSKAR VARANDRA, VI ÄR EN ENAD FRONT TROTS DEN DÄR FARBRORN SOM RÖSTADE PÅ SIG SJÄLV!

En fredag efter löning på Kalmars populäraste restaurang. Att de inte kastade överdelar och fäste lite razzel dazzel i bröstvårtorna, jag menar när man ändå håller på att vara i ögonfallande.

Vi tyckte att det hela var något pinsamt men vänta, det blir värre.

Plötsligt reser sig alla i sällskapet upp, alla utom en. Och så börjar man sjunga. Ja må hon leva över hela restaurangen. Och inte nog med det, en moderat tar fram en trumpet, ni vet som man gör, och tutar över stället så att det dallrar i matgästernas lokaflaskor.

Okej Moderaterna, WE GET IT.

”Att de inte ringer Barometern också” sa jag till Jasmina där vi satt och himlade ögonen svettiga. Och då fick jag givetvis syn på barometernfolk. Jag hoppas innerligt att det var en slump. Om jag ser så mycket som en aldrig så liten notis om det här i morgondagens tidning så slutar jag promenera på barran.

 

 1. Fruktansvärt!! Människor som röstar på ett annat parti än dig som firar en födelsedag. Förstår att det var jobbigt för dig. Seriöst alltså, vill du att människor ska tro att du är trångsynt och otrevlig? Hur skulle du reagera om du blev uthängd på en blogg för dina politiska åsikter?

 2. Man måste nog bo i Kalmar för att förstå detta!
  Hur såg du att de var Moderater?
  Var ALLA  Moderater?

 3. Anne skriver:

  Det här inlägget förstod jag inte alls. Vad gjorde de fel, förutom att de var moderater? Och trumpeten var lite overkill…

 4. Sansan skriver:

  Får inte moderater fira födelsedagar i din värld?? 

Comments are closed.

LOADING..