Idag

går jag igenom alla garderober. Inte Joachims. Vill jag beundra ärmlösa pullovers från 1992 (som sparats omutifallatt modet kommer tillbaka) så går jag till ett museum.

Jag begriper inte var alla kläder kommer ifrån för klockan 7:45 varje morgon ”FINNS DET INGENTING”. Så besynnerligt då att när jag går igenom hyllorna hittar jag drivor av kläder som är fullt bärbara.

Joachim tog köket, tinade lite torra bullar och åkte till Berga för att se näst senaste laget kvala sig till division 2. (HEJA BERGA!)

Vad ska vi äta i kväll? Jag vill bli underhållen! Jag vill ha mat som är fyrverkerier och explosioner! Kanske kräftor? Kanske pasta med gorgonzola och champinjoner? Jag vill ha mat som är svår. Svår att fånga, svår att tillaga, svår att äta, svår att få bort ur kläderna.

Så kräftor alltså.

 

  1. Jag ska bjuda på det här ikväll: http://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=14501 – galet gott!! Det kanske egentligen är en förrätt men vi kör det som huvudrätt ;)

Comments are closed.

LOADING..