Glömde fredagshuset!

Det får bli en liten söndagslägenhet istället.

Den här lägenheten är en Beatrix Potter för 2000-talet, inte sant?

Inget ont kan hända i den här lägenheten. Bara hemmagjord marmelad och te i vackra koppar. Om jag levde ensam här skulle jag inte bli ihop med någon någonsin.

 1. Emma skriver:

  Sen ligger ju Paradisgatan i ett väldigt mysigt område (P-a-r-a-d-i-s… säger ju sig självt :) och granne med Slottskogen i gamla Masthugget. En av mina favoritdelar i Göteborg faktiskt!

 2. Underbar!

 3. Jag kommer förbi på te. Bor nedanför backen.

 4. Ida skriver:

  Hahaha! Du är ju helt galen med ditt dregglande över lägenheter och fantiserande om hur livet där skulle vara :) Aj lööv itt! Fast jag vet att både du och jag aldrig skulle byta vårt ”svennebananliv” med familj i hus som aldrig blir riktigt så där stajlade som vi kanske önskar..

  Det jag egentligen tänkte säga var bara att du kan tala om för Joachim att man visst kan göra smörgåstårta av hönökaka/polarbröd (några år efter i tiden men jag kom att tänka på det när jag läste din bok för TREDJE gången) (när kommer nästa förresten?!?) det har nämligen min mamma alltid gjort och det blir så gott så.. Så det så!

  Kram till dig!

Comments are closed.

LOADING..