Kom igen nu Lantz och de andra som jag inte kan namnet på, Vasilj?

I kväll har Öster återigen chansen att gå upp i Allsvenskan. Jag ska tydligen åka dit och visa min kärlek och mitt stöd. Barnen stannar hemma med barnvakt, det finns liksom gränser för min gränslösa kärlek och självuppoffrande sida.

Jag kunde ha suttit varm och älskad i Kalmarsalen och njutit Johan Glans men istället ska jag frysa fast rövva i en nedfälld plaststol utomhus och titta på ”rolig fotboll”.

Snälla fixa detta nu så att vi kan checka av det på to do-listan.

 1. det blir fler kalla kvällar sittandes i plaststol….
  :-(

 2. Becca skriver:

  Hej Malin! Läste din artikel om dagis.. (jag säger oftast dagis, sorry)
  Men jag hängde inte med, för om jag är hemma med en liten då får de andra barnen 15h i veckan att vara på dagis.. Inte 35h väl? Går dom i skolan så får dom cykla eller hämtas hem när skolan är slut. Jag kanske är helt ute och cyklar..

  1. Det är olia från kommun till kommun. Vissa har upp till 35 timmar i veckan, minimum är 15 timmar i veckan.

 3. Du gav upp Johan Glans för detta? Jag hade valt Glans före alla dar i veckan. Detta kommer väl att kosta Joakim kan jag tänka, haha! Fick han sova på soffan i natt? :-D

 4. Synd för dig – att du måste kolla på nån match till altså :-(  Själv har jag tittat på Dobidoo och druckit vin.
  Min mann . BOISaren –  är glad, och jag ännu nöjdare när jag kunde utbrista ”Oj, där är Joachim Lanzt” varpå min mann var ytterst imponerad över att jag kunde namnet  på en fotbollspelare förutom Zlatan och Henke :)

Comments are closed.

LOADING..