Frågor

”Får jag fråga här istället? Hur kommer det sig att du inte skriver i Amelia längre? Fast nu har jag äntligen hittat fram till din blogg, så nu kan jag läsa mycket oftare :-)”

Svar: Jag var krönikör i Amelia i nästan fem år och bytte sedan till Mama. Men jag lär dyka upp i Amelia fler gånger.

”Åh typiskt, missade det. Och jag som hade en fråga; var det inte du som var så galet nöjd med er storbil? Vad är det för nån och varför är den så bra?”

Svar: Vi kör Ford S-Max (på etanol) och vi är nöjda med att den är skön att köra, man sitter högt, barnen får plats och det finns plats för kompisar eftersom den är sjusitsig. Vi kör ecodriving och hamnar på 1,1l/mil.

Men vi letar hela tiden efter en ny bil, hybrid eller el, med plats för många.

 

  1. Hej Malin! Du brukar ha stenkol men… Etanol är ju inte alls miljövänligt… I Indonesien finns snart ingen regsnkog alls kvar eftersom vi i väst köper palmplja som vi tillverkar etanol av. Orangutangerna dör ut och skogen försvinner. Om man med miljövänligt avser mer än bara utsläpp i vår del av världen, så är man tyvärr helt fel ute med etanolbil. Finns massor att läsa! Mitt tips till er är nya Toyota Prius Laddhybrid. Tyvärr är den för dyr för mig, men jag ska försöka köpa en när de kommer som begagnade! Snålare än satan, om uttrycket tillåts! I övrigt, tack Malin, för en som vanligt underbar blogg!
     http://www.savetheorangutan.se/the-orangutan/

  2. Chanik skriver:

    Tack för svar, ska kolla in den!

Comments are closed.

LOADING..