Jag kan inte titta på Hollywoodfruarna

när Joachim ser mig så jag tittar då och då på TV3 Play när Joachim inte är hemma.

Jag har precis sett säsongsavslutningen och sitter med lite kräks i svalget.

Vilka vidriga människor som sitter och vuxenmobbar inför öppen ridå utan att skämmas. Ingen är en sitting duck som Gunilla Persson och de gör verkligen det mesta av det. Som när kungen går in i ett hjorthägn på 100 kvm och träffar en redan död hjort som någon hängt upp i ett träd.

Gunilla må vara en special lady med dålig timing men ingen förtjänar att behandlas på det där viset. Och sedan får hon skulden?

Jag skulle tro att det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som beter sig så mot andra kvinnor.

Fy fan.

 

 1. Ja, det ar inte alltid latt att heta Gunilla Persson nar det galler sista traffen med fruganget gallde det att plocka fram mycket av min inre styrka.

 2. Å vad jag blir glad när jag läser detta. Jag var så illa berörd över denna överlagda mobbing. Blir så ledsen, trots att jag tycker att Gunilla Persson är en dam som jag inte tycker om. Tänk om det hade riktats mot Maria Montazami i stället! Men det verkar som om vissa människor gör vad som helst som tv-bolaget ”beställer”. Hälsningar Inger.

 3. Håller med du, alltså Gunilla är ju som hon är …vidrig ibland i sitt beteende och totalt verklighetsfrånvarande i sina resonemang. Men att som ensam sitta bland andra och få höra en låt om hur dum i huvudet man är.. att få höra hur värdelös och fjantig man är, att det sitter minst tre personer med elaka flin ( Maria, Mindy och Isabell, assistenten till Isabell såg jag inte vad han gjorde) det är så taskigt.
  Att stå och säja att låten är gjord med glimten i ögat och whatnot är skitsnack, det var väl inte särskilt svårt att lista ut hur reaktionerna skulle bli.
  Mobbningsteve när den är som ”bäst”.

 4. Ella skriver:

  Håller med dig där. Fult gjort var det. Tyckte det var obehagligt att se i tv på prime time dessutom.

 5. Håller med. Det som är läskigast är att det är svårt att veta om serien är fejk eller om den verkligen är på riktigt. Tänk att vända ut och in på sitt liv, sina egenskaper, helt på sanning. Usch och fy. Men bra tv blir det…..

  Produktionen planterar det hela helt fantastiskt. Det jag tyckte var jobbigt med, var att det inte kändes som om det var Margaretas idé att spela ”låten”. Och det spelar ingen roll om Gunilla är oskyldigt offer eller inte, de är ju för fan människor på riktigt. Och det var fruktansvärt pinsamt. Alltihop. De (produktionen) har lyckats göra den sämsta avslutningen de kunde göra. Verkligen. Och som sagt de är ju människor som vill bli kända, men att spela ut dem mot varandra. Nja. Inte helt ok.

Comments are closed.

LOADING..