Nu massuppfittade ni mig!

Jag skriver ett inlägg om min onda mage och mellan raderna kan man tydligt läsa en galopperande åldersångest. Jag vill inte vara gammal och avstå majs, jag vill inte vha pensionärsmage och låta bli vitt bröd.

Och vad ger ni mig?

Gallsten?

Varför inte fortsätta med att föreslå gikt, liktornar, grå starr och likstelhet när ni ändå håller på.

Jag googlar gallsten och ser att det är ”ovanligt att det drabbar barn och unga”. Och så stänger jag av. JAG ÄR UNG!

Gallsten.

Jag vill vara åtta år och ha ont i magen av att ha svalt för många tuggummin.

 1. Pyttsan! Både jag och TW har små fina ärr från operation av gallan. Syrran kan visserligen inte kalla sig ung (säg inte att jag sa det!!!) men jag kan! Jag är 22 jordsnurr, ung och minus gallblåsa!

 2. AT skriver:

  Mäh, skitsnack! Gallsten är apvanligt bland kvinnor som är gravida eller har varit gravida. Särskilt om man har kvinnor i släkten som haft gallsten.
  Det gör förijävulensont och skrapa bort gallsten eller gallblåsa går på en pisskvart och sen är allt bra igen. Om det är gallsten så får man ALLTID tillbaka den förr eller senare…lika bra att ta bort skiten. Min togs bort….i amerikatt….gratis som fan var det….inte….så ta du bort din i fina lilla socialistiska svedala där man fortfarande har råd att äta sig mätt efter att man har betalat sjukhusräkningen.

 3. SL skriver:

  Jag var också ung när jag fick ta bort min galla. Det började med problem i augusti när jag var 29 och den opererades bort i november samma år. Jag hade gått ner mkt i vikt fort så det var min anledning tror de. Sen som någon skrev är det rätt vanligt att få problem under och efter graviditet pga upp- och nergång i vikt samt att man då såklart lättare binder fett vid graviditet.

 4. Julia skriver:

  Tänk såhär istället, små barn får ofta magknip när de under en lekdag eller en fest satt i sig för mycket socker/bullar/vitt mjöl. Så, du är helt enkelt bara barnet, Malin!

 5. Carro skriver:

  Jag fick också gallsten efter graviditet. Läkaren sa att det berodde på att det var så trångt och att jag gick upp mycket i vikt och sedan ner lika snabbt igen. Jag var 25 när jag opererade bort gallblåsan. Om man får gallsten av andra anledningar än kost med hög kolestorolhalt, funkar det inte att hålla sig till kolestorollåg kost för att avhjälpa. Det var iaf det svaret jag fick och jag var ju faktiskt yngre än du ;)

Comments are closed.

LOADING..