En ung människa hör av sig!

”Stort grattis återigen till bebisen!!! Idag för 4 år sedan klickade jag på en länk i Linda Skugges blogg och så fick mitt 18-åriga öga skåda en bild av en supersnygg och, framför allt, frispråkig 30-åring som stod med benen i kors för att hon fött 3 barn och inte hade LYXEN att sära på benen :) Jag var fast och har följt din blogg och dina krönikor sedan dess. Du är min inspiration till så mycket. Jag tänker ibland ”Vad skulle Malin Wollin gjort?” och sedan kör jag bara. Att det finns en kvinna som du, som inte alltid är och beter sig som samhället tycker att kvinnor ska, och inte är rädd för att säga vad hon tycker och tänker, ger mig hopp inför framtiden och mod att vara mig själv och följa mina drömmar.

Grattis på födelsedagen, Malin, och lycka till med allt!”

Svar: Tänk att man kan bli så glad av en kommentar som påminner om ens slapphet!

Det här tar jag till mig med hull och hår och så försöker jag mig på lite knipövningar medan jag skrubbar badrummen, torkar golven, bakar lussekatter och chokladkaka samt lagar mat till tjugofem gäster.

För jag fyller ju år idag.

Det var väl onödigt.

Skynda dig med golvet nu så att du hinner tvätta dig bakom öronen innan gästerna kommer.

(Fejk. Denna bild är från vecka 31)

  1. Hej! Jag är själv 22 och har följt dig i åtminståne 4 år. Tydligen är jag inte ensam :) Din blogg är min favoritblogg och jag älskar ditt svar på tal. Alltid lika lysande, även då jag egentligen är av annan åsikt, eller trodde att jag var (men vi är ofta rätt övrens). Lycka till me nya bebben, jag önskar mig en snart det går (lever på grund av mina studier som särbo igen efter att ha varit sambo).

  2. Stort grattis Malin!! Lycka till med din nya lilla fining! =)

  3. Grattis Malin!! Stort lycka till med din nya lilla fining. =)

  4. Grattis på födelsedagen! Fyller och bebis i magen och snart jul! Stort!  Njuuuut!

  5. Pym skriver:

    Haha, men nu skäms jag ju nästan! Jag försökte på något invecklat sätt förklara att jag fastnade för dig pga hur du uttryckte dig :) Tack för inlägget och ha en underbar födelsedag! 

Comments are closed.

LOADING..