Snälla

Du ditt lilla rättshaveristiska vrak till människospillra som ringde mig på min privata mobil i går:

Vad ger dig rätten? Vem tror du att du är?

Tror inte du att jag blir arg på SJ när de inte sköter sitt jobb? Tror du att jag då tar mig rätten att ringa privata samtal till ansvariga?

Förstår du inte att det är kränkande att ta emot ett samtal från en galning som du när man är helt oförberedd? Maila, kommentera, hör av dig för all del. Var arg också, var förbannad, det är så välkommet med kritik och den får se ut nästan hur som helst. Men den får inte ljuda in i mitt privata öra. Jag är höggravid, jag vill inte stressa upp mig över sådana som du. Det är inte rätt och riktigt, förstår du inte det?

Inser du inte vilken fritidslös fåne du är som ringer privat till en kolumnist om en LUCIAKRÖNIKA?

Jag önskar dig en god jul och ett liv med mer innehåll under det nya året.

  1. Var det SJ som hade strulat, och inte trafikverket?

  2. Inte alls nagot som har att gora med ditt tidigare inlagg men ….. blev idag ranad pa min handvaska med allt dess innehall. Kan inte ens tanka mig hur ni kande det nar ni hade haft folk inne i huset och rotat omkring. Jag sjalv kanner mig krankt, besudlad och jag vet inte vad. For att inte tala om allt besvar med att aterskapa livet med bankkort osv. Som tur ar blev inga pengar stulna, ja 15 Euro i kontanter. Hoppas dom satter i halsen och dor. Gillar din blogg jattemycket. Kram

  3. Ewi skriver:

    Alltså, skämskudde! Har folk ingen hederlig skam i kroppen längre? Jag vågar ju inte gå fram och säga snälla saker ens på en bokmässa, eller dyl där någon föreläser, för det är så himla pinsamt att störa personer man egentligen inte känner, i deras privata sfär! 

    Hur crazy koko måste man vara för att ringa någon? Ringer stollar på nytt, tycker jag du skall byta till hemligt nummer (kom ihåg att fixa till med hitta.se och eniro.se så de inte ser din adress/tele där), så du slipper få ont i magen av telefonen.

     

  4. Men allvarligt talat? Fy vad obehagligt, jag skulle bli jätteledsen om någon gjorde så mot mig. Hoppas du kunde somna om. Kram! 

Comments are closed.

LOADING..