God forts osv etc

Vi sitter i soffan och tittar på Niklas och Darin. Eller som min faster Birgitta säger:

”Han är så himla fin Darwin”

Joachim och hela huset luktar kolmila. Popcorn.

Vi funderar på vad vi ska ha till nyår. Abborre från Skaftnäs. Men alla recept är från Sommar med Ernst eller Nygrillat på sommarbryggan och dylikt. Visst måste man väl kunna äta abborre vintertid?

Jaha.

Alla handlar på mellandagsrean. Inte jag. Idag gick jag in på Kullanders och köpte en IPhone 5 och en Mac Book Air 11″. Jag blev inte ens lite lyckligare. Och inte blev det bättre av att jag glömde köpa nanominneskort eller att jag inte kan logga in på mitt apple-ID. Så nu ligger grejerna där på bordet och glor på mig. Det var inte ens roligt att öppna förpackningarna. Och Joachim drog bort skyddsplasten från mobilen, det lilla svinet.

 

 

  1. Husfrun skriver:

    Neeej, skyddsplasten ska man ju ha kvar länge länge och sen vördnadsfullt dra bort. Fy på honom.

Comments are closed.

LOADING..