Fredagshus! Som är en lägenhet!

När jag ser den här lägenheten vill jag gå runt i mitt hus och utropa satanistiska besvärjelser.

vackerlägenhet

Och en bebis på bilderna!
Jag är såld.

  1. Linné – Som Söder fast i Göteborg och alltså aldrig riktigt som Söder ändå.

  2. Det var den finaste lagenhet jag nansin sett… Men utan alla de dar moblerna undrar jag om det blir samma sak. Det far nog bli i nasta liv, men dromma kan man ju alltid :)

  3. Lena skriver:

    Men varför flyttar man från detta? Vilket arbete som lagts ner på detta hem. Bara att planera och hitta alla de rätta materialen ned till minsta detalj vilket arbete vilken tid det tagit. Och sedan ska det rivas byggas målas inredas… … Jag blir alldeles matt…

  4. Sofia skriver:

    Hahahaaa!! Gå runt och utropa satanistiska besvärjelser… haha!!! Alltså ingen skriver roligare än du!

  5. Åh. Den där symaskinen. Huskvarna från 1800 kallt. DEN vill jag ha. Men vänta nu… Det haaaar jag ju. Ärvde den från min mor när hon gick bort. Aja då saknas bara lägenheten och ställa den propert i då.

Comments are closed.

LOADING..