Och nu blir det info

Ikväll gör vi popcorn vintagestyle eftersom jag fick ett mail om att googla micropopcorn+pfoa.
Fifan.
Kasta microskiten och poppa i gryta. Tre av tre barn tycker dessutom att smaken är godare.

20130517-192141.jpg

  1. Microvågsugnar är från onda arbetsplatser. En meningslösare vitvara finns inte.

  2. Spelar ingen roll vilket inlägg jag kommenterar på, men kan inte låta bli att kommentera på hur mångfaldigt roligare ”Jag vet bäst” blev idag efter det totalt hjärnsläppta inlägget på aftonbladet och reaktionerna som argumenterar dig bortom stjärnorna med din slogan ”Jag vet bäst”.

  3. Vi har en sk popcornmaskin och poppar alltid i den. Det blir godare, mer och nyttigare. Det där med micropopp valde jag bort för länge sedan. Bra dock att du tar upp det!

  4. Karin skriver:

    Fy fanken, nu har jag också googlat. Mikropoppåsen åker i soppåsen, nästa fredagsfix blir poppat på traditionellt vis. Kommer säkerligen göra succé hos fyraåringen :) Tack för tipset! Nu får man välja choklad istället till mellon, det går ju det med :)

Comments are closed.

LOADING..